By Ashley Hawkyard

Home Services

Wimperextentions

Bij de Volume Wimperextentions worden er meerdere 'haartjes'op 1 eigen wimperhaar gezet. Bij de One-By-One Wimperextentions word er 1 extention op 1 eigen wimperhaar gezet.

Ombrepowder brows

Bij de Ombrepowder brows techniek worden de wenkbrauwen van licht naar donker ingeschaduwd.

One-By-One Wimperextentions

Deze individuele haartjes worden 1 voor 1 op uw eigen wimpers geplaatst met een speciale lijm. Afhankelijk van uw eigen haargroei, blijven de haartjes 4 weken zitten. deze techniek is bedoeld voor mensen die verlenging van de wimpers willen, en gaan voor een natuurlijke look. Het plaatsen van een nieuwe set One- by- One wimperextentions duurt ongeveer 1.5 uur.

One-By-One Prijs
Nieuw set 55,-
Opvullen na 1 week 15,-
Opvullen na 2 weken 25,-
Opvullen na 3 weken 30,-
Opvullen na 4 weken 40,-
*Na 5 weken geldt prijs van een nieuwe set 55,-

Volume Wimperextentions

Bij de Volume Wimperextensions worden er meerdere synthetische haartjes op de eigen wimperhaar geplakt met een speciale lijm. Deze nep haartjes kunnen variëren in dikte en lengte waardoor er een vol natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je ziet geen aanhechting omdat de extensions aan je eigen wimperhaartjes worden geplakt. De wimperextensions blijven ongeveer 3 tot 5 weken zitten.

Volume Prijs
Nieuw set 70,-
Opvullen na 2 weken 30,-
Opvullen na 3 weken 40,-
Opvullen na 4 weken (na 5 weken geldt de prijs van een nieuwe set) 50,-

Ombrepowder Brows

Bij Ombré Powder brows worden de wenkbrauwen zachtjes ingeschaduwd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter ingeschaduwd met naar buiten toe donkerder waardoor er een mooie overgang wordt gecreëerd en het een strak natuurlijk en zacht wenkbrauw effect geeft. Vergelijkbaar met als de wenkbrauwen worden ingekleurd met poeder. Na ongeveer 1,5 jaar dient het weer opgefrist te worden.

Ombrepowder Prijs
2 Behandelingen 320,-
Nabehandeling 125,-

Permanent Eyeliner

Een Permanent Eyeliner geeft je ogen een vollere en heldere oogopslag. U kunt er voor kiezen om alleen een boven eyeliner te laten zetten of onder en boven, of alleen een onder eyeliner. Hoelang de pigmentatie blijft zitten is bij iedereen verschillend. De eyeliner blijft ongeveer 3 tot 5 jaar mooi zitten.

Eyeliner Prijs Nabehandelingen (Na 1 tot anderhalf jaar)
Eyeliner boven 160,- (2 behandelingen) 90,-
Eyeliner onder en boven 200,- (2 behandelingen) 80,-
Brede eyeliner onder en boven 250,- (2 behandelingen) 100,-